Mój 13 to czarny diament. Czy jestem jedyną osobą, która tego nienawidzi? Samochód zawsze wygląda na brudny. Chyba będę musiał owinąć tę świnię.
Zrób korektę koloru i ceramikę, a pokochasz to. Mój kumpel to zrobił.Mój 13 to czarny diament. Czy jestem jedynym, który tego nienawidzi? Samochód zawsze wygląda na brudny. Chyba będę musiał owinąć tę świnię.
Myślę, że ma po prostu za dużo płatków. Możesz mieć rację. W tej chwili to tylko płatki.Zrób korektę koloru i ceramikę, a pokochasz to. Mój kumpel to zrobił.
@StSomewhere prawdopodobnie ma kilka wspaniałych zdjęć jego
kupiłem to nie widząc na oczy przez internet. lolZrobili dwie wersje czarnych V. Raven i Diamond. Kupujesz ten z płatkiem w farbie, a potem narzekasz na płatek w farbie?
View attachment 150273
Moja żona mówi, że wygląda jak łódź basowa dla alfonsaWay back when I was looking for a V, the local dealer had a black diamond. As soon as we walked up to it, my wife was all “Hell no”.
Sent from my iPhone using motherf’n Tapatalk!
Co jest dziwne, ponieważ nie jesteś ani jednym, ani drugim.Mój skomentował, że jestem zbyt prostolinijny lub za stary, nie jestem pewien.
Jak striptizerka pokryta brokatem.Od dawna twierdziłem, że nigdy nie kupię kolejnego samochodu w kolorze Charcoal/grafitowym/metalicznym szarym/asfaltowym. Wcześniej posiadałem metaliczną, grafitową limuzynę GM z lat 80., która była najwyraźniej niewidoczna, ponieważ ludzie wyjeżdżali przed tym cholernym samochodem, jakby go tam nigdy nie było. Nie jestem też wielkim fanem czarnych samochodów, naprawdę chciałem OBM lub CRT, ale kiedy nadarzyła się okazja, aby zdobyć ten coupe z manualną skrzynią biegów, nie zamierzałem pozwolić, aby kolor mnie powstrzymał. Potem wydarzyło się coś niespodziewanego; Po obejrzeniu samochodu w świetle słonecznym po porządnym umyciu, byłem zdumiony, że naprawdę LUBIĘ BDT! Mam Harley'a, który ma lakier nie czarny, ale czerwony, ale ma również perłowy lakier bezbarwny i podobną właściwość do BDT; w cieniu lub w pochmurny dzień jest po prostu czerwony. Ale kiedy słońce na niego pada, ShaZAMM! zapala się do cholery! Black Diamond to robi.
Właściwie szukałem Raven Black, kiedy znalazłem mojego BDT, na początku nie byłem fanem, ale teraz jestem zachwycony. Mam kumpla z kombi OBM, z którym jeździmy razem na wiele pokazów, wszyscy robią zdjęcia mojej farbie, a potem zachwycają się jego kombi.View attachment 150317
Miałem czarnego diamenta i kruka, diament jest moim ulubionym. Piękny, jeśli się o niego dba.
Jedyną rzeczą, której żałuję w BDT, jest to, że poprawianie odprysków jest praktycznie niemożliwe. Jeśli ktoś z was ma rozwiązanie, dajcie znać. Moja maska ma ich mnóstwo.Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą TapatalkZrobiłem trochę gliny i ceramiki na moim i wygląda o wiele lepiej
Mam czarne diamentowe coupe i myślę, że to najlepsza czerń, jaką kiedykolwiek widziałem na samochodzie, więc moja opinia jest bardzo pomocnaMój 13 to czarny diament. Czy jestem jedynym, który tego nienawidzi? Samochód zawsze wygląda na brudny. Chyba będę musiał owinąć tę świnię.