Cadillac CTS-V Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Premium Member
Joined
·
261 Posts
Discussion Starter #1
So finally getting the car to work again out the hole. Had to relearn the launch and try a few different things. 1st time out we broke the iw balancer. Now we got the finalized griptech pulley good tires and had good seat time at our track rental I think it has a 9.50 in it with a better 60ft. Starting temps 95 ending 145 with ice. Got the n20 setup on plate kit but wasn't able to spray because of stand alone pump failure.
 

Attachments

·
Premium Member
Joined
·
261 Posts
Discussion Starter #3
Trans isn't happy with the 2-3 shift and running out of gear in the 1/4mile. Even with a 29" tire
 

·
Premium Member
Joined
·
261 Posts
Discussion Starter #5
At least 100 ft before the finish
 

·
Premium Member
Joined
·
6,938 Posts
That doesn't make any sense unless your rev limiter is silly low. That slip is all over the place through and shows a ton of potential once you get the trans and 60' sorted out. Car might go a 30 at trap upper 140's which is pretty stout. Front half is ROLLING for that crappy 60' and calculating the back half does show something funky going on at some point in the first 660' since the vast majority of V2's would only go in and mid 9.70's with that front half ET. That front half MPH is making some power for sure.
 

·
Premium Member
Joined
·
261 Posts
Discussion Starter #7
Here's a video from our track rental
 

·
Registered
Joined
·
1,693 Posts
Nice run but no way its out of gear. Looks to have some potential.
 

·
Registered
Joined
·
675 Posts
I'm assuming you are running on E? What timing are you able to run with that combo?
 
1 - 12 of 12 Posts
Top